Ryby prosto z morza

Aktualności

13 01.2020

To kanapka czy już tort? 3 sposoby na wytrawne torty rybne

Wytrawny tort prezentuje się okazale, jednak jest naprawdę szybki i łatwy w przygotowaniu. Sprawdź 3 przepisy na wytrawne torty z rybami Graal. Twoi bliscy będą zachwyceni!

więcej >
27 12.2019

Przejedzony po świętach? Zrób danie z rybą z puszki, bo jest lekkostrawna. Oto 3 przepisy.

Jak przygotować się na poświąteczne uczucie sytości, przejedzenia i wyrzutów sumienia z nimi związanych? Zapamiętać 3 poniższe lekkie, niskokaloryczne przepisy z dodatkiem ryb z puszki.

więcej >
23 12.2019

Kuchenne rewolucje na wigilijnym stole

Święta Bożego Narodzenia rządzą się swoimi prawami. Przystrojona choinka najlepiej z czubkiem po sam sufit, stos prezentów pod jej najbardziej rozłożystym piętrem oraz 12 klasycznych potraw na wigilijnym stole to stałe punkty programu tego szczególnie wyczekiwanego, a zarazem na wskroś przewidywalnego wydarzenia w roku. I choć z jakiegoś powodu lubimy pielęgnować tę tradycję, może warto wprowadzić do niej element zaskoczenia…

więcej >
12 12.2019

Śledź to najpopularniejsza ryba w Polsce. Dlaczego tak bardzo go lubimy?

W Polsce od kilkunastu lat obserwuje się spadek spożycia ryb morskich. Ale nie w przypadku śledzia, który od wieków niezmiennie zajmuje ważne miejsce na naszych stołach.

więcej >
04 12.2019

Zdrowe dania na długie jesienne wieczory z rybami Graal

Coraz dłuższe jesienne wieczory mogą inspirować do kulinarnych eksperymentów. Zaskocz siebie i swoich bliskich, przygotowując zdrowe dania z wykorzystaniem ryb Graal.

więcej >
22 11.2019

Ryba dobra na krew. 23 listopada – Dzień Honorowego Krwiodawstwa.

W dniach 22-26 listopada obchodzimy Dni Honorowego Krwiodawstwa Polskiego Czerwonego Krzyża. Dlaczego jest to tak ważny temat i w jaki sposób ryba może być dobra na krew?

więcej >